HTML

Szabad Száj

politika közlekedés akármi

Friss topikok

  • eßemfaßom meg áll: @hidroponi: 24.hu/belfold/2013/10/24/hamisitott-felvetellel-akartak-lejaratni-lazar-janost/ "A fe... (2018.04.16. 20:01) Miért szavaztunk a FIDESZ-re?
  • Oxy: Á propos, Cargo: ez lenne az első (és tán az 1etlen), amit visszaállamosítanék, már ha tényleg sze... (2010.01.25. 19:21) start-2

Linkblog

Hurrá, repülünk!

2010.03.14. 11:42 | Oxy | Szólj hozzá!

Iiigen, pénzügyi válság ide vagy oda, a magyar állam még ki bírt sajtolni a zsebéből annyi lét, hogy a veszteségtől döglődő MALÉV-et visszavásárolja.

Na mindegy, a lényeg hogy van újra nemzeti légitársaságunk.

Igaz, hogy a szárazföldi tömegközlekedési cégek továbbra is döglődnek a veszteségtől, de sebaj, van nemzeti légitársaság.

Az is igaz, hogy a Budapest - New York útvonalat repüli a PanAm (és még sorolhatnám a példákat), de irtózat fontos, hogy a magyar nemzeti légitársaság is repülje.

Igaz, hogy az érte adott pénzből fizetni lehetne 240 000 hajléktalan egyévi albérletét, de akkor nem lenne nemzeti légitársaság, ja, és nincs is annyi hajléktalan.

Igaz, hogy most 350 Ft-ot kell fizessek a benzin literjéért, de ha olcsóbb lenne, akkor a jövedéki adóból nem lehetne fenntartani a MALÉV-et. ami nyilván iszonyat nagy baj lenne.

Csak azt nem tudom, hogy az IMF illetékese mekkora koponyaalapi törést fog szenvedni, mert hogy hátradől hanyatt esik a karosszékében ha ezt meghallja, aaaz biztos!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadszaj.blog.hu/api/trackback/id/tr431838504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása